Säsongens aktiviteter

Just nu!

Snön smälter undan och skogslivet vaknar! Naturen och vildmarken lockar ut oss för att möta våren.
Passa på och boka utrustning eller guidade turer för att nyttja det som Höga Kustens inland har att erbjuda. En liten tur på otrampad skogsmark, förutom djuren som bor där? En kulturhistorisk vandring vid fäbodarna eller lite viltspaning vid tjärnen?

Våra guidade turer fortsätter hela året om.

Ta dig ut med oss!


Vi arbetar med att förbättra tillgängligheten vid Starredsbadet i Gussjön, röjer stigar, återställer beachvolleyboll-planen och den östra delen av stranden!

Det finns nu en liten bro mellan de två stränderna, över bäcken som rinner ut i sjön. Vi har även en strandgång från vindskyddet till stranden och det finns bänk att vila på. Det är bara att kika förbi och slå sig ner en stund med fikakorgen på den ”nygamla” stranden eller i vindskyddet.

Bokningsbara aktiviteter:

Fiske, vandring, paddling, viltspaning, matlagning i naturen eller rundtur med guide.

Det finns något att göra året runt. Från gnistrande snö med snöskor och skidor till värme och grönska med vandringar och paddling. Plocka växter och bär i naturen, spana efter vildmarkens djur eller njut av ett skogsbad i de norrländska skogarna.

Vi hyr även ut kanoter. Det finns kanadensare, SUP-brädor, kajaker och roddbåt som du bokar på telefon 070 290 9906. Sedan är det bara att ge sig ut på en egen tur till badvikar, grillplatser, Gussjönorets café eller ut till ön Kattskäret!


När du vill hitta ut i naturen,

hör av dig till oss!

Lämna en kommentar